«Η ΑΕΚ πλήρωσε ήδη 200.000 ευρώ για τον Σαμπανάτζοβιτς -Δίχως να έχει υπογράψει μαζί του»

«Η ΑΕΚ πλήρωσε ήδη 200.000 ευρώ για τον Σαμπανάτζοβιτς -Δίχως να έχει υπογράψει μαζί του»

Δημοσίευμα στη Βοσνία αναφέρει ότι η ΑΕΚ πλήρωσε την πρώτη δόση στην Ζελέζνιτσαρ για τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, με τον παίκτη να δηλώσει ότι ακόμη δεν έχει υπογράψει τίποτα!

Η ΑΕΚ έχει «κλείσει» την μεταγραφή του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς για το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο αρχές του 2019 αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του νεαρού χαφ.

Ωστόσο σύμφωνα με το «Κlix.ba» η ΑΕΚ έχει πληρώσει ήδη την πρώτη δόση για τον 19χρονο, ύψους 200.000 ευρώ προς την Ζελέζνιτσαρ δίχως ο παίκτης να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». Κάτι που επιβεβαίωσε ο Αθλητικός Διευθυντής της βοσνιακής ομάδας Μίρσαντ Σιγιάκ. Ενώ μια δεύτερη δόση ύψους 250.000 ευρώ αναμένεται αρχές του νέου έτους και προκαλεί προβληματισμό στους Βόσνιους πως η ΑΕΚ πληρώνει ήδη για έναν παίκτη που δεν έχει υπογράψει με τη νέα του ομάδα. Συνολικά η μεταγραφή θα φτάσει στις 450.000 ευρώ, ενώ ακόμη 150.000 ευρώ θα πάρει η Ζελέζνιτσαρ σε περίπτωση που η Ενωση με τον Βόσνιο στο ρόστερ της συμμετάσχει ξανά στο Champions League.

«Δεν ξέρω πως η Ζελέζνιτσαρ συμφώνησε. Δεν ήμουν στο συμβούλιο της ομάδας. Και ο Ανελ με ρώτησε αν ξέρω κάτι από όλα αυτά. Ξέρετε καλά τη διαδικασία μιας μεταγραφής όταν τελειώνει, πρέπει να ανέβει στο σάιτ της ομάδας. Πρέπει να πάμε στην Ελλάδα, να κανονίσουμε τις ιατρικές εξετάσεις» δήλωσε στο klix.ba ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πατέρας του νεαρού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ