Ο Τεννές θέλει δανεικούς τους Αλμπάνη και Γιακουμάκη στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Τεννές θέλει δανεικούς τους Αλμπάνη και Γιακουμάκη στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Μπάμπτης Τεννές εισηγήθηκε στη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης το δανεισμό των Γιώργου Γιακουμάκη και Χρήστου Αλμπάνη από την ΑΕΚ, προκειμένου να ενισχύσει άμεσα τη γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Ο Μπάμπτης Τεννές εισηγήθηκε στη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης την απόκτηση των Γιώργου Γιακουμάκη και Χρήστου Αλμπάνη, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Οι δύο νεαροί δεν υπολογίζονται στα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη στους Κιτρινόμαυρους και δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν ούτως ή άλλως ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία θέλει να ενισχύσει άμεσα τη γραμμή κρούσης, για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές της για παραμονή στην κατηγορία, δεδομένου ότι βρίσκεται στους πέντε βαθμούς και την τελευταία θέση της κατάταξης της Super League.

Ο Αλμπάνης διένυσε την τριετία 2015 – 2018 στον Απόλλωνα, μέχρι να μεταγραφεί στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Όσο για τον Γιώργο Γιακουμάκη, αποτελεί τον τρίτο στην ιεραρχία της Ένωσης στην κορυφή της επίθεσης, πίσω από τους Μάρκο Λιβάγια και Εζεκιέλ Πόνσε, και δεν έχει καταφέρει να στεριώσει σε θέση βασικού από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποκτήθηκε από τον Πλατανιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ