Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις με τους δικούς του όρους

Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις με τους δικούς του όρους

Ο Παναθηναϊκός βάζει σε προτεραιότητα τις ανανεώσεις των Κουλιμπαλί και Κολοβέτσιου, αλλά δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από το πλάνο για κανέναν ποδοσφαιριστή.

Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως από την ερχόμενη Τρίτη, 1η Ιανουαρίου, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μπορούν, αν το επιθυμούν, να υπογράψουν σε άλλη ομάδα δίχως να… ρωτήσουν τον Παναθηναϊκό. Κάτι, πάντως, που θεωρείται απίθανο να συμβεί, αφού θέλουν πρώτα να συζητήσουν με την ομάδα.

Ιδιαίτερα ο Κολοβέτσιος επιθυμεί να παραμείνει στον σύλλογο που επί της ουσίας τον ανέδειξε τη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας στόπερ έχει εξελιχθεί στον πλέον βασικό κεντρικό αμυντικό του τριφυλλιού, στον… ηγέτη της πράσινης άμυνας και η επιθυμία του είναι να φορά τη φανέλα με το τριφύλλι και μετά το καλοκαίρι.

Προτεραιότητα και για τον Παναθηναϊκό είναι να μπει σε συζητήσεις τόσο μαζί του, όσο και με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, κάτι που έχει τονιστεί εδώ και μέρες από to10.gr. Και αυτό θα κάνει τις αμέσως επόμενες μέρες. Με την επιστροφή των παικτών, θα επικοινωνήσει με τους ατζέντηδες και θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Ο Παναθηναϊκός θέλει ξεκάθαρα να κρατήσει τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά με τους δικούς του όρους.

Κι αυτό θα τονίσει στις κουβέντες. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να ξεφύγει από το μπάτζετ, από το… ταβάνι των συμβολαίων, από τα οικονομικά δεδομένα που είναι ήδη γνωστά σε όλους. Και φυσικά, δεν θα πάρει το παραμικρό ρίσκο να διαταράξει τις ισορροπίες εντός αποδυτηρίων. Δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε… εκατοστό από το πλάνο που υπάρχει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κολοβέτσιος είναι ήδη με το στυλό στο χέρι έτοιμος να υπογράψει, ενώ για τον Κουλιμπαλί ίσως θα πρέπει να υπάρξει υπομονή. Ο Αφρικανός έψαχνε και το περασμένο καλοκαίρι και τον περασμένο χειμώνα ομάδα στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αγγλία, χωρίς να προκύψει αποτέλεσμα. Αλλά οι φετινές του καλές εμφανίσεις ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα.

Δεν αποκλείεται ο Κουλιμπαλί να ζητήσει λίγο χρόνο, μιας και το καλοκαίρι θα βγει ελεύθερος στην αγορά ή να ζητήσει να μπει μια μικρή ρήτρα σε περίπτωση πρότασης από ομάδα του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ