ΑΕΚ : Τελειώνουν Πατίτο και Τρίστασον

ΑΕΚ : Τελειώνουν Πατίτο και Τρίστασον

Η ΑΕΚ αναμένεται άμεσα να λύσει το συμβόλαιο του Πατίτο Ροντρίγκες και του Άρνορ Τρίστασον, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν υπολογίζει τον Πατίτο Ροντρίγκες. Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και στον παίκτη, αλλά και στη διοίκηση της ομάδας. Ετσι, θεωρείται απλώς θέμα χρόνου να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με την Ένωση, όμως μετά από συζητήσεις που είχε τόσο με την διοίκηση των κιτρινόμαυρων, όσο και με τον Χιμένεθ, αποφασίστηκε πως θα ήταν καλύτερα και για τον ίδιο και για την Ενωση να αποχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Νίκος Λυμπερόπουλος, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Αργεντινού, με σκοπό να βρεθεί μια λύση στην αποζημίωση που θα λάβει ο ποδοσφαιριστής. Από ότι φαίνεται η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι γεγονός και τον Ιανουάριο θα αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν. Ο Πατίτο θα πάρει το ποσό που ήταν να πληρωθεί μόνο για την φετινή σεζόν και θα αποχωρήσει.

Πέρα από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αναμένεται να φύγει από την ΑΕΚ κι ο Άρνορ Τρίστασον, ο οποίος δεν είναι ανάμεσα στις επιλογές του προπονητή των κιτρινόμαυρων. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ειδοποιήσει τον ποδοσφαιριστή πως δεν τον υπολογίζει και του ζήτησε να βρει ομάδα για να φύγει κι αυτός τον Ιανουάριο.

Η πλευρά του Ισλανδού ποδοσφαιριστή βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με τον Λυμπερόπουλο για το πόσο που θα λάβει ως αποζημίωση και μόλις βρεθεί η χρυσή τομή θα ολοκληρωθεί η καριέρα του άδοξα στην Ένωση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τρίστασον είναι στην ΑΕΚ μόλις πέντε μήνες, αλλά δεν έχει πείσει με τις ικανότητές του κανέναν στην ελληνική ομάδα κι έχει αγωνιστεί ελάχιστα λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ