Χωρίς Ελ Χέλβε τουλάχιστον για 20 μέρες ο Απόλλων Σμύρνης

Χωρίς Ελ Χέλβε τουλάχιστον για 20 μέρες ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Χιλάλ ελ Χέλβε έχει κληθεί στην αποστολή της εθνικής Λιβάνου για τα παιχνίδια στο πλαίσιο του Ασιατικού Κυπέλλου, γεγονός που σημαίνει ότι δεν δύναται να υπολογίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης τουλάχιστον μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Ένα νέο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Μπάμπης Τεννές στη μάχη της παραμονής του Απόλλωνα Σμύρνης καθώς ο Χιλάλ ελ Χέλβε θα παρευρεθεί στην αποστολή της εθνικής Λιβάνου για τα παιχνίδια στο πλαίσιο του 5ου ομίλου του Ασιατικού Κυπέλλου και θα λείψει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις των Κυανόλευκων.

Η διοργάνωση θα έχει διάρκεια από τις 5 Ιανουαρίου μέχρι τη 1 Φεβρουαρίου. Η φάση των ομίλων βέβαια, στην οποία το Λίβανο θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Βόρεια Κορέα, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε είναι δεδομένο πως η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 24χρονου επιθετικού, ωστόσο σε περίπτωση πρόκρισης της εθνικής ομάδας του, το διάστημα απουσίας του θα παραταθεί.

Τα ματς που αναμφίβολα θα χάσει είναι εκείνο με τον Ατρόμητο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας στις 9 Ιανουαρίου και το αντίστοιχο με τη Λάρισα για τη Super League στις 12 του μηνός. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ούτε για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στις 19, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ελ Χέλβε αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 12 εμφανίσεις και δύο γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τους Κυανόλευκους, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που έχει ξεμυτίσει ποδοσφαιρικά εκτός γερμανικού εδάφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ