«Ανέφικτη η υπόθεση Σισέ για το Ανόβερο»

«Ανέφικτη η υπόθεση Σισέ για το Ανόβερο»

Δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφέρουν ότι το Ανόβερο δεν είναι σε θέση να προχωρήσει στην υπόθεση Σισέ λόγω του οικονομικού κόστους μιας τέτοιας μεταγραφής. Χαρακτηρίζουν μάλιστα ανέφικτη την συγκεκριμένη περίπτωση για την γερμανική ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης αν το ποσό δεν είναι 15 εκατ. ευρώ.

Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά «σενάρια» αναφορικά με ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πάπε Σισέ. Ένα από αυτά τα «σενάρια» θέλει το Ανόβερο να δείχνει πολύ ζεστό ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου (μεταξύ των οποίων και η Μπιλντ) δίνει μια νέα διάσταση στο θέμα.

«Το Ανόβερο δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση του Σισέ, του Σενεγαλέζου αμυντικού του Ολυμπιακού λόγω του οικονομικού κόστους. Είναι ουσιαστικά μια ανέφικτη οικονομικά επιλογή για την γερμανική ομάδα. Τα όσα ακούγονται για απόκτηση του Σισέ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ των γερμανικών μέσων ενημέρωσης.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Σισέ βρίσκεται στην λίστα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων αλλά είναι επίσης δεδομένο (κι αυτό το ξέρουν καλά οι ενδιαφερόμενοι) πως ο Ολυμπιακός κοστολογεί με περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Είναι ξεκάθαρο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν συζητούν καμιά πρόταση, αν το ποσό δεν είναι πάνω από 15 εκατομμύρια και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι Πορτογάλοι ανέφεραν πέρυσι πως οι πειραιώτες είχαν απορρίψει πρόταση της Μπενφίκα ύψους πέντε εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε, γιατί κι αυτό έχει την σημασία του, πως ο Ολυμπιακός προχώρησε πριν από λίγο καιρό σε επέκταση της συνεργασίας του με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, βλέποντας πως το όνομα του νεαρού στόπερ έχει περίοπτη θέση στις μεταγραφικές λίστες πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η διοίκηση μάλιστα των ερυθρόλευκων φρόντισε να κάνει και μια μεγάλη αύξηση αποδοχών στον Σισέ κι αυτή η κίνηση μέτρησε πολύ για τον νεαρό Σενεγαλέζο αμυντικό.

Το Ανόβερο δεν είναι από τις ομάδες που μπορούν να δώσουν τα χρήματα για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του γερμανικού Τύπου, αλλά από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως δεν παραχωρεί κανέναν παίκτη του αν δεν ικανοποιηθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει μπει σε διαδικασία συζήτησης με κάποια ομάδα για τον Σισέ αλλά είναι δεδομένο πως όποιος σύλλογος θέλει να ξεκινήσει μεταγραφική κουβέντα για τον νεαρό αμυντικό, θα πρέπει να γνωρίζει πως οι πειραιώτες δεν παραχωρούν τον παίκτη με λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ. Αυτή είναι η «βάση» και φυσικά το ποσό μπορεί να πάει μόνο προς τα πάνω.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η πληροφορία που θέλει την Μπενφίκα να έχει δείξει εκ νέου ενδιαφέρον για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, καθώς οι «αετοί» της Λισαβόνας είναι σε αναζήτηση στόπερ. Η πορτογαλική ομάδα άλλωστε παρακολουθεί από πέρυσι τον Σισέ και οι ιθύνοντες των Λουζιτανών έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ