Στενό πρέσινγκ για Πρίγιοβιτς

Στενό πρέσινγκ για Πρίγιοβιτς

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Αλ Ιτιχάντ κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ ύψους 8 εκατ. € για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ αναμένεται και πρόταση από ομάδα της Κίνας. Ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Μπεσίκτας.

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς είναι ο κορυφαίος παίκτης του φετινού ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο επιθετικό να είναι πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου και να τον οδηγεί προς την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Όπως είναι λογικό ο «Πρίγιο» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο και ρεπόρτερ της UEFA, Πιότρ Κοζμίνσκι, η Αλ Ιτιχάντ έκανε πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον κάνει κάτοικο Σαουδικής Αραβίας. Επίσης, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρει πως σήμερα ή αύριο, οι Κινέζοι θα καταθέσουν μεγάλη πρόταση προκειμένου να τον αγοράσουν από τον Δικέφαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρίγιοβιτς σύμφωνα με δημοσιεύματα  βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπεσίκτας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη κρούση προς το παρόν. Έχει ενδιαφέρον αν ο ΠΑΟΚ θα απορρίψει τις δύο προτάσεις από τους άραβες και του Κινέζους καθώς έχουν καταστήσει σαφές πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν πωλείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ