Επιμένουν στην Κροατία για Χαϊραντίνοβιτς και Ολυμπιακό

Επιμένουν στην Κροατία για Χαϊραντίνοβιτς και Ολυμπιακό

Ιστοσελίδα από το εξωτερικό μπλέκει τους Πειραιώτες με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Οσιγιεκ – Οι «μνηστήρες», οι φήμες για Ολυμπιακό και η στάση της κροατικής ομάδας.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για Χαϊραντίνοβιτς και Ολυμπιακό, με τους Κροάτες να διατηρούν το όνομα του 24χρονου στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο.

Την Παρασκευή, λοιπόν, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στην Κροατία, τα οποία ανέφεραν ότι για την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Οσιγιεκ ενδιαφέρονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, η Χετάφε, η Στουτγκάρδη, αλλά και οι γαλλικές Ρεν και Αμιάν.

Παράλληλα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Βόσνιος άσος βολιδοσκοπείται επίσης από αρκετές ομάδες της Serie A, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποιοι ακριβώς σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Χαϊραντίνοβιτς αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό ως 10άρι, αλλά μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί συνολικά σε 24 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Οσιγιεκ και έχει απολογισμό 8 γκολ και 4 ασίστ. Ο 24χρονος άσος, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Βοσνίας, έχει συμβόλαιο με την κροατική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2020, με τη διοίκηση της Οσιγιεκ να είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, η Οσιγιεκ τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει πάρα πολύ τα οικονομικά της, γεγονός που σημαίνει δεν «καίγεται» να πουλήσει παίκτες για να καλύψει τρύπες. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, η κροατική ομάδα για να πουλήσει τον Χαϊραντίνοβιτς θα πρέπει να δεχθεί μια πολύ ελκυστική προσφορά.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=_SLahAT3UBg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ