Συμφώνησε με Μπαριέντος η Ξάνθη

Συμφώνησε με Μπαριέντος η Ξάνθη

Μεταγραφική ενίσχυση για την Ξάνθη, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Ζαν Μπαριέντος.  Ο Μπαριέντος κατάγεται από την Ουρουγουάη, είναι 28 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις των ακραίων επιθετικών.  Ουσιαστικά θα καλύψει το κενό Κίκε Μπουλά ο οποίος αποχώρησε από τους Ακρίτες. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον […]

Μεταγραφική ενίσχυση για την Ξάνθη, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Ζαν Μπαριέντος.  Ο Μπαριέντος κατάγεται από την Ουρουγουάη, είναι 28 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις των ακραίων επιθετικών.  Ουσιαστικά θα καλύψει το κενό Κίκε Μπουλά ο οποίος αποχώρησε από τους Ακρίτες.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μπαριέντος και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων για την επισημοποίηση του «γάμου».

Ο Ουρουγουανός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ομάδα της χώρας του τη Ρασίνγκ Κλαμπ του Μοντεβιδέο. Ακολούθησαν η πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες, η πολωνική Βίσλα Κρακοβίας και η Μέλγκαρ του Περού.

Από τις 18 Ιανουαρίου του 2018 ο Μπαριέντος είχε επιστρέψει στη Ρασίνγκ Κλαμπ του Μοντεβιδέο, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ