Πήραν τα όπλα και βγήκαν για… πόλεμο οι Ερυθρόλευκοι! (pic)

Πήραν τα όπλα και βγήκαν για… πόλεμο οι Ερυθρόλευκοι! (pic)

Οι Χασάν, Μιράντα, Ναουέλ, Γκιγιέρμε, Σα, Ποντένσε και Γκερέρο φόρεσαν παραλλαγές και διασκέδασαν παίζοντας paintball.

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και στον αγωνιστικό χώρο, με την «ερυθρόλευκη» παρέα πριν από λίγες εβδομάδες να γράφει ιστορία απέναντι στην Μίλαν, γεμίζοντας με περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου.

Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι εξαιρετικό και οι παίκτες απολαμβάνουν την παρουσία τους στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταφέρει να ενώσει τους παίκτες, οι οποίοι περνούν μαζί πολλές ώρες και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκαν τη μίνι-άδεια που τους είχε δώσει ο Πορτογάλος προπονητής για τις εορτές και διασκέδασαν παίζοντας paintball! Οι Αχμέντ Χασάν, Ροντερίκ Μιράντα, Ματίας Ναουέλ, Γκιγιέρμε, Ζοσέ Σα, Ντάνιελ Ποντένσε και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο φόρεσαν στολές παραλλαγής και πήγαν… πόλεμο!

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών άφησαν για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους και πέρασαν ανέμελες στιγμές, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους. Στο τέλος μάλιστα έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία, η οποία αποτυπώνει το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ