Τσαούσης, ο τρίτος της «παρέας» για Παναθηναϊκό

Τσαούσης, ο τρίτος της «παρέας» για Παναθηναϊκό

Ο 18χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, επίσης είναι στη λίστα μαζί με Σιαμπάνη, Λύρατζη.

Δίχτυα στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ έχει ρίξει ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, όπως έχουμε αναφέρει, εκτός του 19χρονου τερματοφύλακα Μάριου Σιαμπάνη, ο οποίος είναι απολύτως ελεγχόμενος και θα κατηφορίσει στο «Γ. Καλαφάτης» είτε τώρα είτε το καλοκαίρι, κοιτάει και τον 19χρονο δεξιό μπακ Λευτέρη Λύρατζη.

Αυτοί οι δύο, όμως, δεν είναι οι μοναδικοί στόχοι. Υπάρχει στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» και τρίτος. Ο 18χρονος (γεννήθηκε στις 11/5/2000 στη Θεσσαλονίκη) αριστερός μπακ Μάριος Τσαούσης. Κι αυτός βασικός στην Κ19 του «Δικεφάλου» κι αυτός διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες. Επίσης φυσικά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει με τους Θεσσαλονικείς.

Γίνεται αντιληπτό, ότι ο Νταμπίζας τσεκάρει κι έχει πλέον δίαυλο επικοινωνίας με τους τρεις από τους πέντε των μετόπισθεν στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ. Ο Τσαούσης στην ομάδα Νέων είναι φέτος βασικός με 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Uefa Youth League. Οι μάνατζερ των παικτών, βλέπουν ότι στο «τριφύλλι» μπορεί να εξελιχθούν και να πάρουν παιχνίδια, σε αντίθεση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκεί φυσικά τα λεφτά αν ανανεώσουν είναι καλύτερα. Γι’ αυτό και ο Νταμπίζας κάνει προσεκτικές κινήσεις. Ούτως ή άλλως και οι τρεις είναι με ορίζοντα το καλοκαίρι (ο Τσαούσης εξετάζεται για εναλλακτική των Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδη, αν και ο Αργεντινός πάντα παίζει το σενάριο να φέρει πρόταση), αν και για τον Σιαμπάνη θα γίνει προσπάθεια να έρθει τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ