Τρεις υποψήφιοι για τον MVP Δεκεμβρίου

Τρεις υποψήφιοι για τον MVP Δεκεμβρίου

Βαρέλα, Μαουρίσιο και Πρίγιοβιτς διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για τον μήνα Δεκέμβριο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να επιλέγουν μετά από σχετική ψηφοφορία.

Ο Δεκέμβριος έκλεισε με θετικό πρόσημο για τον Δικέφαλο, ο οποίος κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του στο πρωτάθλημα, να πάρει πρωτιά και πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να είναι το μοναδικό μελανό σημείο. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App σε συνεργασία με το 11888 “Για όλα” σας καλούν να ψηφίσετε τον MVP του μήνα.

Πρώτος υποψήφιος ο Φερνάντο Βαρέλα . Ο νικητής του διαγωνισμού για τον Νοέμβριο, συνέχισε την ανοδική του πορεία και στον τελευταίο μήνα του 2018, πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, αμέτρητες κερδισμένες μονομαχίες και μεγάλη συμμετοχή και στο επιθετικό κομμάτι, με highlight το γκολ του στη Λαμία, ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει σοβαρές πιθανότητες για το repeat.

Επόμενος διεκδικητής ο Χοσέ Μαουρίσιο . Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και κατάφερε να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο. Το παιχνίδι πέρασε κατά κόρον από τα πόδια του, οργάνωσε σωστά την επίθεση του Δικεφάλου, έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει και έβγαλε μερικές μαγικές μπαλιές στους συμπαίκτες του.

Τέλος από την κουβέντα δεν μπορούσε να λείπει και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο The Killer ήταν… καυτός τις προηγούμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα βρήκε δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της ομάδας, σκοράροντας έξι φορές. Βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα κόντρα σε ΑΕΛ, Λεβαδειακό, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ενώ πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ με τον Δικέφαλο στα Σπάτα κόντρα στον Αήττητο, όντας μόνιμη πηγή κινδύνου για κάθε άμυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ