Ένας μήνας αδράνειας για Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο

Ένας μήνας αδράνειας για Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο

Καμία εξέλιξη στις υποθέσεις αποχωρήσεων των Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου ένα μήνα μετά την απόφαση Μελισσανίδη.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου η ΑΕΚ βιώνει ακόμη ένα αγωνιστικό «κάζο». Αυτό στο Αγρίνιο. Μία ημέρα μετά το ημερολόγιο έγραφε «25 Νοεμβρίου 2018» και την πύλη των Σπάτων δίχως να έχει… προετοιμάσει κανέναν φτάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η διάθεση του δεν είναι καλή και δίχως πολλά-πολλά ρίχνει κατσάδα στα αποδυτήρια και σε τετ α τετ και «τελειώνει» τους Αντρέ Σιμόες, Τάσο Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλο των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Με τους δύο πρώτους οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν φτάνει κοντά, ενώ ο Λαμπρόπουλος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που περισσότερο τον πήρε η… μπάλα λόγω του εκκρεμούς συμβολαίου.

Τώρα πλέον έχουμε ξεπεράσει τον έναν μήνα από εκείνη την ημέρα. Το 2018 φτάνει στο τέλος του και μπαίνει το νέο έτος σε λίγες ημέρες, με τους τρεις «κιτρινόμαυρους» που εδώ και ένα μήνα είναι (βιαστικά είναι η αλήθεια) εκτός ομάδας, να μην έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Και αυτό… βαραίνει και τους ίδιους και την ΑΕΚ ενόψει του κρίσιμου Ιανουαρίου.

Ο Αντρέ Σιμόες βρέθηκε αρκετά κοντά με την Αλ Ουάχντα (η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει) αλλά η απόσταση στις απολαβές του Πορτογάλου και ο δισταγμός του Χεν Τεν Κάτε δεν έφεραν το deal για να ταξιδέψει στο Αμπου Ντάμπι. Ο Τάσος Μπακασέτας, από την πλευρά του, περίμενε κάτι καλό από Ιταλία μεριά. Μάταια μέχρι στιγμής, την ώρα που υπάρχουν… φωνές εντός ΠΑΕ και στο περιβάλλον του παίκτη να ξανακαθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Εν αναμονή είναι και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που έχει λάβει το μήνυμα ότι δεν θα προβάλουν εμπόδια στην ΠΑΕ ΑΕΚ με μεγάλες απαιτήσεις, διότι έχει επιδείξει επαγγελματισμό και εξαιρετική στάση απέναντι στο κλαμπ. Και όλοι στην ΑΕΚ λένε τα καλύτερα για . Πάντως και οι τρεις αποτελούν τρεις ποδοσφαιριστές που είναι σημεία αναφοράς στα αποδυτήρια και πολλοί θα ήθελαν εντός ομάδας να τους δουν να συνεχίζουν στα «κιτρινόμαυρα». Κάτι που προφανώς δεν έχει αρκετές πιθανότητες την ώρα που η ΑΕΚ βρίσκεται σε μεταγραφική αναζήτηση για εξτρέμ και χαφ, μετά το deal με το Ερυθρό Αστέρα για τον Νέναντ Κρίστισιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ