Παναθηναϊκός: Χρειάζεται χρόνο ο Άλτμαν

Παναθηναϊκός: Χρειάζεται χρόνο ο Άλτμαν

Ο Ισραηλινός ιατρικά είναι έτοιμος, αλλά θα καθυστερήσει λίγο ακόμα η επιστροφή του σε επίσημο αγώνα.

Ο Όμρι Άλτμαν προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα περισσότερο από έναν μήνα. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού ιατρικά είναι απολύτως έτοιμος και στις προπονήσεις μπαίνει δυνατά.

Όχι, όμως, στην ένταση που απαιτείται για να βγάλει σημαντικό ποιοτικό χρόνο σε ένα επίσημο ματς, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Ο Άλτμαν εξαιτίας της δεκάμηνης, πλέον, αποχής του είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά και στην αγωνιστική φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο Γιώργος Δώνης. Γι’ αυτό θα χρειαστεί λίγο ακόμα χρόνο για να τον δούμε σε επίσημη αναμέτρηση. Να παίξει στα ματς κυπέλλου με τη Λαμία, αλλά και σ’ αυτά του πρωταθλήματος με Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία είναι δύσκολο έως απίθανο.

Λογικά θα γίνει σε λίγες μέρες, όταν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις, ένα φιλικό για να δει ο 49χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» σε τι κατάσταση βρίσκεται. Όπως φαίνεται, θα χρειαστεί ακόμα ένα 20ήμερο πριν ειπωθεί από τον Παναθηναϊκό ότι υπολογίζεται και για κάποιο παιχνίδι.

Ο ίδιος, πάντως, είναι ανυπόμονος να γυρίσει στην αγωνιστική δράση. Στον λογαριασμό του στο instagram ανέβασε φωτογραφία από την άφιξή του (βρέθηκε στο Τελ Αβίβ τα Χριστούγεννα) στο «Ελ. Βενιζέλος» και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Πίσω στην Αθήνα. Ας αρχίσει η σεζόν μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ