ΑΕΚ: Mένουν… Σπάτα  Αλμπάνης, Γιαννιώτας και Γιακουμάκης

ΑΕΚ: Mένουν… Σπάτα Αλμπάνης, Γιαννιώτας και Γιακουμάκης

Δεν τίθεται θέμα παραχώρησης κάποιου από τους τρεις παίκτες τον Γενάρη από την ΑΕΚ.

To τελευταία διάστημα είχαν αναπτυχθεί φημολογίες που ενέπλεκαν τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σε μεταγραφικά σενάρια.

Ο λόγος για τις περιπτώσεις των Χρήστου Αλμπάνη, Γιάννη Γιαννιώτα και Γιώργου Γιακουμάκη, που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να εξελιχθούν σε βασικά γρανάζια της Κιτρινομαυρης μηχανής.

Τα εν λόγω σενάρια ήθελαν την ΑΕΚ να εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησης κάποιου από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές σε άλλο σύλλογο με τη μορφή δανεισμού. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν δείχνει πιθανό  να συμβεί, με τους ανθρώπους της Ένωσης να ξεκαθαρίζουν πως και οι τρεις παίκτες υπολογίζονται κανονικά και θα παραμείνουν κάτοικοι Σπάτων, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Στην ΑΕΚ δεν κάνουν λοιπόν σκέψεις για παραχώρηση κάποιου από τους τρεις ποδοσφαιριστές τη δεδομένη στιγμή και όλοι τους, αποτελούν ενεργά μέλη στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Που αναμένεται στην πορεία της σεζόν να τους αξιοποιήσει, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δείξουν περισσότερα πράγματα και να κερδίσουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ