Ο Απόλλων Σμύρνης κινείται νομικά κατά του Σικαμπάλα, τέλος και ο Άιλερς

Ο Απόλλων Σμύρνης κινείται νομικά κατά του Σικαμπάλα, τέλος και ο Άιλερς

Ο Απόλλων Σμύρνης θα κινηθεί νομικά κατά του Αχμούντ Σικαμπάλα, θέλοντας να λύσει το συμβόλαιό του με αιτία την αδικαιολόγητη απουσία από τις προπονήσεις. Λήξη συνεργασίας και με τον Τζάστιν Άιλερς.

Ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε στη λύση της συνεργασίας του με τον Τζάστιν Άιλερς, εξαιτίας της δυσαρέσκειάς του με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του 30χρονου Γερμανού επιθετικού.

Ακόμα πιο απροσδόκητη είναι η διαφαινόμενη απόφαση της Ελαφράς Ταξιαρχίας να λύσει το συμβόλαιο του Σικαμπάλα, με αιτία το γεγονός ότι ο Αιγύπτιος απουσίασε αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Οι Κυανόλευκοι είχαν διαψεύσει δημοσιεύματα από την Αίγυπτο που έκαναν λόγο για οριστική επιστροφή του 32χρονου στην πατρίδα του, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, αφού μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα, δεν ενημέρωσε τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την παράταση της άδειάς του, ούτε καν κάνοντας κάποιο σχετικό αίτημα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα έχει κινηθεί ήδη νομικά κατά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου φυσικά να υπερασπιστεί το δικό της συμφέρον.

Ο Σικαμπάλα έχει καταγράψει 10 εμφανίσεις και 1 γκολ στη φετινή Super League, ενώ ο Άιλερς μόλις έχει μόλις μία συμμετοχή και συγκεκριμένα 58 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ