Το δώρο του Μαρτίνς στους παίκτες και οι τέσσερις απόντες…

Το δώρο του Μαρτίνς στους παίκτες και οι τέσσερις απόντες…

Πως υποδέχθηκε ο Πορτογάλος τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον Ρέντη και ποιοι μπήκαν στο απουσιολόγιο.

Στις 8 Γενάρη είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού. Το ματς κυπέλλου με τη Ξάνθη για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Με αυτό κάνουν ποδαρικό στο 2019 οι Ερυθρόλευκοι, σε μια ημερομηνία που όπως φαίνεται έγινε αιτία για ένα πρώτης τάξεως δώρο του Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός με τη λήξη της αποψινής πρώτης προπόνησης έπειτα από την Χριστουγεννιάτικη άδεια ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Σε τόσο καλή, που έκανε δεκτό το αίτημα που του μεταφέρθηκε και «έσβησε» από το πρόγραμμα της ομάδας το ραντεβού της Πρωτοχρονιάς.

Σα να λέμε: Προπόνηση Κυριακή και Δευτέρα (πρωί) και έπειτα ένα γεμάτο ρεπό ώστε οι ποδοσφαιριστές να περάσουν την πρώτη του χρόνου μαζί με τις οικογένειες τους. Από τη στιγμή που ως την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση προκύπτει μια ολόκληρη εβδομάδα, ο Μαρτίνς δεν είχε πρόβλημα να αφήσει ελεύθερη την Τρίτη.

Υπενθυμίζουμε πως στην αποψινή προπόνηση συμμετείχαν με την ομάδα τόσο το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του χειμώνα, ο Γιώργος Μασούρας, όσο και ο Σεμπά. Και υπήρχαν καλά νέα και από το μέτωπο των τραυματιών καθώς το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Ματίας Ναουέλ.

Κάτι σαν +4 δηλαδή. Όσο ακριβώς χρειάζονταν για να καλυφθούν και οι τέσσερις απόντες από τον Ρέντη. Συγκεκριμένα οι Βασίλης Τοροσίδης, Ντανιέλ Ποντένσε, Ανδρέας Γιαννιώτης και Μαντί Καμαρά δεν ήταν στην προπόνηση του Σαββάτου προφανώς έχοντας εξασφαλίσει επιπλέον άδεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ