Ο Μπακασέτας, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, το εξωτερικό και η 600άρα

Ο Μπακασέτας, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, το εξωτερικό και η 600άρα

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε, αλλά δεν απασχολεί, ο Παναθηναϊκός τον θέλει, αλλά δύσκολα θα φτάσει τόσο ψηλά και κάπως έτσι ο Τάσος Μπακασέτας περιμένει τις προτάσεις... εξωτερικού που του έχουν υποσχεθεί Τσιρίλο, Παστορέλο.

Ο ΠΑΟΚ είδε το όνομά του να φτάνει στα χέρια των υπευθύνων του μεταγραφικού σχεδιασμού του. Και όπως προκύπτει το σκέφτεται για το καλοκαίρι, αν και τώρα που οι δύο ηγέτες ήρθαν πιο κοντά, δεν αποκλείεται να μην γίνεται τίποτα. Αλλά όπως έχει αποκαλύψει to10.gr ο Δικέφαλος δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα στην οποία έχει έρεισμα ο Τάσος Μπακασέτας.

Το ίδιο έχει γίνει και με τον Παναθηναϊκό. Με μια διαφορά, όμως. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν προτάθηκε στους Πράσινους. Οι ίδιοι έχουν θέσει το όνομά του σε λίστα προτεραιότητας. Βεβαίως, το θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο παίκτης. Διότι στο μυαλό του υπήρχε αποκλειστικά έως τώρα το εξωτερικό. Και οι προτάσεις που περιμένει από τους μάνατζέρ του.

Μέχρι στιγμής ο 25χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να βρει αυτό που θέλει (για τώρα ή για το καλοκαίρι). Κάτι που έχει κάνει τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη να… ξεθαρρέψουν (παρότι δεν το παραδέχονται). Εξάλλου, για αυτό ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έκανε την κίνησή του. Κίνηση που λέγεται ότι ήταν αξίας… μισού εκατομμυρίου τον χρόνο. Για το καλοκαίρι! Το μεγαλύτερο συμβόλαιο του ρόστερ! Εάν και εφόσον…

Η απάντηση του Μπακασέτα είναι «ευχαριστώ, αλλά όχι». Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Διότι εάν δεν βρει αυτό που θέλει, είτε από την Ιταλία (όπως του έχουν υποσχεθεί οι ατζέντηδές του, Φεντερίκο Παστορέλο και Μπρούνο Τσιρίλο), είτε από κάποια άλλη ευρωπαϊκή αγορά, τίποτε δεν αποκλείεται. Κυρίως για το καλοκαίρι. Είπαμε. Το ελπιδοφόρο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού θέλγει ακόμη και παίκτες που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσαν να αποκτηθούν από τους Πράσινους, με βάση την τρέχουσα οικονομική τους πολιτική.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι ο Μπακασέτας τα έσπασε με την ΑΕΚ επειδή ζητούσε «συμβόλαιο Μάνταλου». Ητοι, 600.000 € τον χρόνο. Ποσό που δεν μπορεί και δεν θέλει να φτάσει ο Παναθηναϊκός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ