Ο Λεβαδειακός υπέγραψε τον Μπέντζαμιν Ανγκουά

Ο Λεβαδειακός υπέγραψε τον Μπέντζαμιν Ανγκουά

Ο Λεβαδειακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 32χρονο Ιβοριανό κεντρικό αμυντικό, Μπέντζαμιν Ανγκουά.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και γενικότερα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα της Βοιωτίας παλεύει να σώσει τη χρονιά και προκειμένου να παραμείνει στη Super League προσπαθεί να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr μάλιστα ο Λεβαδειακός έχει κλείσει ήδη την πρώτη του μεταγραφική κίνηση πριν μπούμε στο νέο έτος. Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον Ιβοριανό κεντρικό αμυντικό, Μπέντζαμιν Ανγκουά, ο οποίος είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι όταν αποχώρησε από την Γκινγκάμπ.

Ο 32χρονος στόπερ μάλιστα (που μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ) έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Βοιωτούς και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο Ανγκουα έχει κάνει μια αξιόλογη καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα όπου μετράει 152 συμμετοχές με την Γκινγκάμπ, και τη Βαλενσιέν. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το 2017 παραχωρήθηκε δανεικός και στους Nιου Ινγκαντ Ρεβολούσιον που αγωνίζονται στο MLS και κατέγραψε 26 συμμετοχές και 1 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στο ουγγρικό πρωτάθλημα με τη Χόνβεντ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ουγγαρίας. Ο Ιβοριανός αμυντικός έχει επίσης 17 συμμετοχές και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ έχει πετύχει κι ένα τέρμα.

Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Γκινγκάμπ, όπου και αγωνιζόταν και δεν βρήκε ομάδα με αποτέλεσμα να κάνει ατομικές προπονήσεις. Τις τελευταίες μέρες όμως είχε επαφές με τον Λεβαδειακό και η ομάδα της Βοιωτίας τα βρήκε μαζί του ενισχύοντας έτσι την αμυντική της γραμμή ενόψει του δύσκολου και απαιτητικού δεύτερου γύρου της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ