Αποκλειστικό: Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Σολδάνο!

Αποκλειστικό: Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Σολδάνο!

To10.gr αποκαλύπτει ότι ο Φράνκο Σολδάνο έρχεται στις 2 Ιανουαρίου στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό. Περνάει ιατρικά, υπογράφει, παρουσιάζεται και τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς!

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού (μετά τον Γιώργο Μασούρα) είναι λίγα 24ωρα μακριά από την οριστική ολοκλήρωσή της. Για την ακρίβεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπου 72 ώρες ο Φράνκο Σολδάνο θα βρίσκεται στην Ελλάδα, με σκοπό να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στους Ερυθρόλευκους. Βάζοντας τέλος, έτσι, στο… σίριαλ που προσπάθησε να δημιουργήσει η Ουνιόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Φράνκο Σολδάνο θα μπει την Τρίτη στο αεροπλάνο και αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου, οπότε και θα τελειώσει με κάθε επισημότητα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Καθώς ο 24χρονος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το (ήδη προσυμφωνημένο) συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα, θα ανακοινωθεί και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Πειραιωτών.

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί απόλυτα το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς ο Σολδάνο είναι παίκτης που ήθελε πάρα πολύ ο Μαρτίνς από το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα αποτελεί και θερμή εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ των Ερυθρόλευκων.

Η περίπτωσή του επιλέχθηκε μεταξύ άλλων πολύ πιο «φανταχτερών» ονομάτων (αλλά όχι απαραίτητα πιο φθηνών), καθώς υπάρχει βεβαιότητα ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί σταδιακά σε σημείο αναφοράς της επίθεσης των Πειραιωτών. Και από τη στιγμή που ένας 24χρονος σέντερ φορ αξίας 4-5 εκατομμυρίων μπορεί να αποκτηθεί με πολύ λιγότερα χρήματα από την πραγματική αξία του και (κυρίως) θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, τον αποκτάς. Αυτό αποφάσισε να κάνει η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Επιβεβαιώνοντας ότι ο σύλλογος επιλέγει να σπάσει αυγά και να «παίξει» ποδοσφαιρικά. Πηγαίνοντας κόντρα στην εύκολη λύση, όπως θα ήταν η απόκτηση ενός έμπειρου σκόρερ, «μεγάλου» ονόματος, αλλά αμφιβόλου προοπτικής.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει «δέσει» τον Αργεντινό σέντερ φορ εδώ και πολύ καιρό και απλώς τώρα θα ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και την Ουνιόν. Μία συμφωνία που είχε επιτευχθεί σε όλα, πριν από περίπου μία εβδομάδα, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, αλλά τα παιχνίδια της αργεντίνικης ομάδας έφεραν λίγες ημέρες πίσω την επισημοποίησή της. Με τους διαπραγματευτικούς χειρισμούς του Ολυμπιακού να αποδεικνύονται εξαιρετικοί και να αποδίδουν καρπούς. Κάτι που θα οριστικοποιηθεί την Τετάρτη (02/01/2019), όταν ο Σολδάνο αναμένεται να «πατήσει» ελληνική γή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ