Πέλκας-ΠΑΟΚ: Μια σχέση γεμάτη… διαψεύσεις

Πέλκας-ΠΑΟΚ: Μια σχέση γεμάτη… διαψεύσεις

ΠΑΟΚ και ο Πέλκας λένε διάφορα μετά την αποκάλυψη από to10.gr για τη συνάντηση με τους ανθρώπους της Αλ-Ιτιχάντ στην Πόλη, αλλά η μόνη ουσιαστική «διάψευση» θα είναι η επέκταση του συμβολαίου του. Εως τότε, το μόνο που κάνουν είναι να εκτίθενται.

Εχει την πλάκα του όλο αυτό το παιχνίδι που παίζει ο Κουτσολιάκος με τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ με τον Πέλκα και όλοι μαζί με την πραγματικότητα. Εχει την πλάκα του, διότι επιβεβαιώνει περίτρανα ένα θέμα που μόνο to10.gr ανέδειξε και το οποίο αφορά τον πιο σημαντικό ίσως ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος και επιθυμεί διακαώς μια σοβαρή αλλαγή.

Ο Πέλκας ζητάει αυτό που πιστεύει ότι δικαιούται. Και καλά κάνει. Η Φενέρμπαχτσε του «έσκασε» το καλοκαίρι συμβόλαιο με 1.500.000 € τον χρόνο. Ο ίδιος στον ΠΑΟΚ αμείβεται με κάτι παραπάνω από 300.000 €. Η διαφορά είναι χαοτική και για αυτόν τον λόγο ο Πολ Κουτσολιάκος έχει ενημερώσει τη διοίκηση Σαββίδη πως ο 25χρονος επιτελικός μέσος, δέχεται να ανανεώσει, αλλά με επταψήφιο νούμερο στο νέο συμβόλαιο. Ητοι, 1.000.000 € τον χρόνο.

Και αυτό (οι συζητήσεις) διαψεύστηκε (!!!) από τον ΠΑΟΚ. Αλλά όχι από τον Πέλκα. Πώς να διαψευστεί, άλλωστε, όταν αποτελεί τον βασικό λόγο της «ψύχρας» που επικρατεί στην ατμόσφαιρα της Τούμπας για τον ποδοσφαιριστή, αλλά κυρίως για τον εκπρόσωπό του, Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος θεωρείται ως η «πηγή του κακού». Και ο βασικός λόγος που ο ποδοσφαιριστής εγείρει τόσο υψηλές απαιτήσεις.

Βέβαια, το ότι δεν λέει κανείς πως ο Πέλκας απλώς ζητάει χρήματα που παίρνουν χειρότεροι παίκτες από τον ίδιο, όπως ο Ελ Καντουρί και ο Χατσερίντι, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

Αλήθεια, ισχύει ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή του να μην συμμετέχει ο Κουτσολιάκος στις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο, αλλά να μιλήσει απευθείας ο παίκτης για το θέμα; Ισχύει ότι αυτό δεν έχει γίνει δεκτό από τον Πέλκα; Ισχύει ότι ο Πασχαλάκης, που επίσης εκπροσωπείται (έστω και στα… βουβά) από τη «Rogon», στην οποία υπάγεται και το πελατολόγιο του Κουτσολιάκου, δεν έχει επεκτείνει ακόμη το συμβόλαιό του, διότι ο Πολ ζητάει 600.000 € (ή κάτι κοντά σε αυτό, τέλος πάντων) για τον Ελληνα πορτιέρο, που είναι ο πιο χαμηλόμισθος του ρόστερ, μετά τους μικρούς από την ακαδημία;

Ισχύει ότι στον ΠΑΟΚ έβαλαν «χοντρό χέρι» στον Πέλκα, επειδή αποφάσισε να πάει στην Κωνσταντινούπολη, σε παιχνίδι της μπασκετικής Φενέρμπαχτσε και το κοινοποίησε στο Instagram. Είναι αλήθεια ότι του ζήτησαν να μην δίνει τροφή για σχόλια και… αποκαλύψεις με τις κινήσεις του; Είναι αλήθεια ότι κάποιοι (πολύ σημαντικοί) δεν χάρηκαν καθόλου με τον Ελληνα παίκτη και την κίνησή του αυτή;

Τον ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν θα τον ρωτήσουμε εάν ισχύουν όσα έγραψε ο «Agent Leaks» για τον Πέλκα, τον Κουτσολιάκο, την Αλ-Ιτιχάντ, τον Πρίγιοβιτς και τα όσα συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη. Ξέρουμε εμείς ότι ισχύουν, οπότε εάν θέλουν λεπτομέρειες, ας μας ρωτήσουν. Ή ας περιμένουν την επίσημη πρόταση των Αράβων. Για να τους φύγουν και οι απορίες.

Οι απαντήσεις είναι προφανείς. Όπως προφανής είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ και (πόσο μάλλον) ο Πέλκας αποφάσισαν να διαψεύσουν τη συνάντηση με τους ανθρώπους της Αλ-Ιτιχάντ. Οι μεν γιατί δεν πιστεύουν ότι έγινε, ο δε, επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.

Παρεμπιπτόντως, ο ΠΑΟΚ και ο Πέλκας δεν έχουν διαψεύσει τις επαφές για το νέο συμβόλαιο. Αντιθέτως, εδώ και καιρό (και αφού το αποκάλυψε to10.gr), ασχολήθηκαν ακόμη και τα χορηγούμενα ΜΜΕ. Αλλά αφού προέκυψε η διαφορά στο οικονομικό, τα πράγματα άλλαξαν. Και το θέμα «θάφτηκε». Ενώ και τα πικρόχολα σχόλια για την απόδοσή του, άρχισαν να εμφανίζονται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ