«Αντίο» στο 2018 με μια καταπράσινη γιορτή

«Αντίο» στο 2018 με μια καταπράσινη γιορτή

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διοργάνωσε μια υπέροχη γιορτή για τους μικρούς φίλους της ομάδας και σκόρπισε χαμόγελα σε όλους λίγο πριν φύγει η χρονιά.

Το απόγευμα της Κυριακής (30/12), στο… φινάλε του 2018, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διοργάνωσε μια καταπληκτική γιορτή για τα παιδιά στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το «παρών» και χάρισε δώρα και μεγάλη χαρά σε εκατοντάδες παιδάκια, αλλά και στους γονείς που τα συνόδευσαν, τα οποία κατέκλυσαν τον χώρο της εκδήλωσης.

Τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί έβγαλαν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, ζήτησαν αυτόγραφα, πήραν δώρα και απόλαυσαν τα γλυκά που μοίρασαν οι πράσινοι. Κάθε παιδί το περίμεναν μεταξύ άλλων μία κάρτα με όλο το ρόστερ για να πάρει αυτόγραφο αλλά και μία σακούλα με μπάλα, μπαλόνια και πολλά ακόμα στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας.

Τα διάφορα events που είχε διοργανώσει η ΠΑΕ είχαν μεγάλη επιτυχία, με τον Πανάθα αλλά και τον καταπράσινο Άγιο Βασίλη μαζί με μάγους, ξυλοπόδαρους και ταχυδακτολουργούς, διασκέδασαν τα παιδιά, τα οποία βέβαια πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με όλη την ομάδα, σε μια γιορτή… άκρως Παναθηναϊκή με την οποία το «τριφύλλι» αποχαιρέτησε το 2018 και περιμένει ένα καλύτερο και επιτυχημένο 2019!

Φυσικά, το παρόν έδωσαν όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού αλλά και το τεχνικό τιμ. Όλοι τους χαμογελαστοί δεν χάλασαν χατίρι σε κανένα παιδί, ενώ έδειχναν και οι ίδιοι να απολαμβάνουν τις στιγμές. Από πλευράς της διοίκησης, το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η εκδήλωση διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες και σίγουρα αποτέλεσε μία πολύ καλή αφορμή για χαμόγελα στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ