Δεύτερη πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα στον Ντούσαν Πάντελιτς

Δεύτερη πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα στον Ντούσαν Πάντελιτς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταθέσει δεύτερη, βελτιωμένη πρόταση στον Ντούσαν Πάντελιτς, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Σερβίας και αγωνίζεται σε θέση μεσοεπιθετικού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει βελτιωμένη πρόταση στον Ντούσαν Πάντελιτς και περιμένει σύντομα την απάντηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού, ώστε να γνωρίζει αν θα χρειαστεί να προχωρήσει στην επόμενη περίπτωση στη μεταγραφική λίστα του. Σε κάθε περίπτωση, οι Ηπειρώτες είναι αισιόδοξοι ως προς την έκβαση της υπόθεσης, τη στιγμή που θεωρούν απαραίτητη την ενίσχυση στη συγκεκριμένη γραμμή της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

Πρόκειται για 25χρονο Σέρβο που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και πιο χαμηλά στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Εφόσον επιλέξει να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΣ, αυτή θα είναι η πρώτη περιπέτειά του εκτός σερβικού εδάφους, οπού έχει φορέσει τη φανέλα ορισμένων μικρομεσαίων ομάδων της πρώτης κατηγορίας, όπως η Ράντνικ Σουρντούλιτσα. Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις και έχει πετύχει 3 γκολ στο πρωτάθλημα της Σερβίας.

Όσο για τον Σουηδό αριστερό μπακ, Σίμον Στραντ, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη και η επισημοποίησή της αποτελεί ζήτημα ωρών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ