Πανιώνιος: Πάει ξανά για βασικός ο 21χρονος Σταυρόπουλος

Πανιώνιος: Πάει ξανά για βασικός ο 21χρονος Σταυρόπουλος

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Σταυρόπουλος, αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Απουσιάζει με άδεια ο Γιαγιά Μπανανά.

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Άκη Μάντζιο στο παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 21χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε έτοιμος και είχε καλή απόδοση στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στους Ηπειρώτες για τη 14η αγωνιστική, και ο Έλληνας τεχνικός έχει αποφασίσει να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Στην αναμέτρηση της μεθεπόμενης Τρίτης (08/01, 15:00) κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί στο πλάι του Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες, ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Τη φετινή σεζόν ο Σταυρόπουλος έχει πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις και έχει πετύχει ένα γκολ, εκείνο στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη (2-2) στο πλαίσιο της Super League.

Επιπλέον, στη διάθεση των Κυανέρυθρων βρίσκεται εκ νέου ο τερματοφύλακας Ζερεμί Μαλέρμπ, ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός Γιαγιά Μπανανά έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ