Λουτσέσκου: «Όλοι οι μεγάλοι προπονητές περνούν δύσκολες καταστάσεις»

Λουτσέσκου: «Όλοι οι μεγάλοι προπονητές περνούν δύσκολες καταστάσεις»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την απόλυση του Νικολάε Ντίκα από τον πάγκο της Στεάουα Βουκουρεστίου, τονίζοντας ότι όλοι οι προπονητές βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Ο προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου αποχώρησε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε την απομάκρυνση του Ρουμάνου προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο telekomsport.ro για την απόλυση του Ντίκα από τον πάγκο της Στεάουα και τόνισε πως όλοι οι προπονητές βιώνουν δύσκολες καταστάσεις στην καριέρα τους, υπογραμμίζοντας όμως πως μέσα από αυτές πάντα βγαίνουν πιο δυνατοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια απόφαση της διοίκησης, λυπάμαι για τον Ντίκα. Ελπίζω να καταλάβει ότι όλο αυτό είναι ένα μέρος της ζωής του προπονητή και μέσα από αυτή την εμπειρία να μάθει και να γίνει πιο δυνατός. Όλοι οι μεγάλοι προπονητές, ακόμα και αυτοί με τους περισσότερους τίτλους περνούν δύσκολες καταστάσεις κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει και να μην νιώσει απογοήτευση».

Στη συνέχεια, έκλεισε αφήνοντας ένα σχόλιο για τον νέο προπονητή, Μιχάι Τεζά, αναφέροντας: «Δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, όμως από όσα έχω ακούσει είναι ένας σοβαρός προπονητής και αυτό που μένει είναι να αποδείξει την αξία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ