Επαφή του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ντάουντα

Επαφή του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ντάουντα

Ο Απόλλων Σμύρνης επιθυμεί να ενισχύσει άμεσα την επιθετική γραμμή του και το όνομα του πρώην επιθετικού του Ατρόμητου, Αμπιόλα Ντάουντα, βρίσκεται ψηλά στην Κυανόλευκη λίστα. Ο Νιγηριανός διανύει εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει βγει την ποδοσφαιρική αγορά για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ και ο πρώην επιθετικός του Ατρόμητου, Αμπιόλα Ντάουντα, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του.

Ο 30χρονος Νιγηριανός φορ είναι υποψήφιος να έρθει να αναπληρώσει τα κενά που αφήνουν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Τζάστιν Άϊλερς και Αχμούντ Σικαμπάλα, που ουσιαστικά έχουν αποχωρήσει από την Ελαφρά Ταξιαρχία, τον Ελ Χέλβε που θα δώσει το «παρών» στο Ασιατικό Κύπελλο στη διάρκεια του Ιανουαρίου και του Μπόρις Γκαρός, που βρίσκεται στη λίστα των παικτών προς αποχώρηση.

Ο Ντάουντα έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από τον Ατρόμητο, μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα του Περιστερίου. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζεται στην τουρκική Γκιρέσουνσπορ, με την οποία διανύει εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, έχει πετύχει 8 γκολ σε 14 εμφανίσεις, τη στιγμή που με τη φανέλα της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι είχε καταγράψει 49 συμμετοχές και 16 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ