Ο Άρθο στην προπόνηση της ΑΕΚ

Ο Άρθο στην προπόνηση της ΑΕΚ

Ένας παλιός γνώριμος της Κιτρινόμαυρης οικογένειας, ο Θέσαρ Άρθο, παρευρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για το 2018 το πρωί της Δευτέρας (31/12) στα Σπάτα, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από την πρώην ομάδα του.

Ένας παλιός γνώριμος της ΑΕΚ έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του έτους για τους Κιτρινόμαυρους το πρωί της Δευτέρας (31/12). Ο λόγος για το Θέσαρ Άρθο, μέλος της Κιτρινόμαυρης οικογένειας τη σεζόν της επιστροφής της Ένωσης στη Super League, και συγκεκριμένα εκείνη του 2015-2016. Αρχικά επί Τραϊανού Δέλλα και έπειτα επί Γκουστάβο Πογέτ, και Στέλιου Μανωλά, όταν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ισπανός αμυντικός λοιπόν βρέθηκε στα Σπάτα, αφού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται ούτως ή άλλως στην Ελλάδα για τις χειμερινές διακοπές του. Ο 32χρονος έχει αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και εργάζεται σε θέση υπεύθυνου στην ακαδημία της Βιγιαρεάλ.

«Δεν ξεχνώ ποτέ την ΑΕΚ. Είναι πάντα στην καρδιά μου, πέρασα πολύ καλά εδώ», τόνισε προς πρώην συμπαίκτες και νυν καλούς φίλους, όπως ο Αντρέ Σιμόες, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Πέτρος Μάνταλος και ορισμένοι ακόμα. Ανάλογη ήταν και η απάντηση των ανθρώπων της Ένωσης που του είπαν πως «είναι χαρά μας που είσαι εδώ. Θα ανήκεις πάντα στην ομάδα μας».

Με τη φανέλα της ΑΕΚ είχε μετρήσει 24 εμφανίσεις, αγωνιζόμενος μάλιστα σε θέση βασικού στον τελικό του Κυπέλλου εκείνης της σεζόν, όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού και κατέκτησε το τρόπαιο. Το καλοκαίρι του 2016 αποχώρησε για την Καϊράτ Αλμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ