
Ο Χρήστος Ζαμπούνης κάνει το απολογισμό του έτους που φεύγει για τον Δικέφαλο
Ο γνωστός συγγραφέας-δημοσιογράφος, Χρήστος Ζαμπούνης είναι ΠΑΟΚτσής. Παραχώρησε συνέντευξη στον «FAIR PLAY FM 96,1» και μίλησε για την χρονιά που φεύγει, τα γεγονότα που έγιναν την προηγούμενη σεζόν αλλά και τα ερωτήματα που τίθενται στον κόσμο του ΠΑΟΚ σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα.
Για την χρονιά που φεύγει για τον ΠΑΟΚ είπε: «Το 2018 για τον ΠΑΟΚ ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές από όσο θυμάμαι από τον εαυτό μου. Γενικά όμως μετά από αυτό που έγινε με τον διαιτητή Τζήλο έχω αρχίσει να είμαι λίγο ανήσυχος. Είμαι ανήσυχος γιατί μπορεί να τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα αν συνεχιστούν τέτοιου είδους δραστηριότητες. Όλη η ιστορία γίνεται για να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα! Ελπίζω ότι αυτό ήταν μεμονωμένο και όχι μία λεπτομέρεια ενός στρατηγικού σχεδίου αποσταθεροποιήσεως».
Για τα γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά: «Σε αυτά έχουμε και εμείς ευθύνη αλλά για φέτος επειδή έχω γράψει και ένα άρθρο για το σαβουάρ βιβρ των ΠΑΟΚτσήδων, η Τούμπα ήταν εκκλησία όλη την χρονιά. Μηδέν επεισόδια θέλω να πω, γιατί όταν κερδίζει μια ομάδα δεν έχει λόγο ο φίλαθλος να διαμαρτύρεται ή να κάνει έκτροπα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ γιατί μέχρι στιγμής όλα τα παιχνίδια έχουν κυλήσει εξαιρετικά. Είναι μία εξέλιξη που θέλω να ελπίζω ότι συνδέεται με το μέλλον όλου του οργανισμού. Στο οπαδικό κίνημα υπήρχε πίκρα στο παρελθόν, είτε από τις διαιτητικές αποφάσεις είτε από τις διοικητικές. Η πίκρα να έχει αντικατασταθεί από την χαρά και επειδή δεν είμαστε συνηθισμένοι στην χαρά κοιτάμε λίγο πίσω, δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια, είναι κάτι καινούριο μετά από χρόνια. Το οποίο βέβαια δεν μπορούμε και να ευχαριστηθούμε, πέρσι μας πήραν το πρωτάθλημα και φέτος είμαστε οκτώ βαθμούς μπροστά και πάλι με την ψυχή στην στόμα είμαστε. Δεν μπορούμε να έχουμε σιγουριά, αυτά είναι τα αισθήματα μου».