ΑΕΚ : Συμφώνησε για τη λύση του συμβολαίου του ο Πατίτο

ΑΕΚ : Συμφώνησε για τη λύση του συμβολαίου του ο Πατίτο

Ο Αργεντινός δεν θα δώσει το «παρών» στις επόμενες προπονήσεις της ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο 10.gr ο Πατίτο Ροντρίγκες βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ, αναζητώντας αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως επί της ουσίας οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλους τους όρους για τη λύση της συνεργασίας τους, με τον Αργεντινό να εξτρέμ να έχει ήδη αποχωρήσει από την ΑΕΚ!

Ο Πατίτο βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΑΕΚ, συμφώνησε για τη λύση της συνεργασίας του με την Ένωση και πήρε παράλληλα άδεια να μείνει εκτός προπονήσεων. Αποχαιρετώντας από χθες ουσιαστικά την ΑΕΚ και ψάχνοντας ήδη την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει. Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται και με την υπόθεση του Άρνορ Τρίστασον, του οποίου ο δανεισμός από την Ραπίντ Βιέννης δεν θα ολοκληρωθεί. Με τον Ισλανδό εξτρέμ να αποχωρεί επίσης από την ΑΕΚ, αφού δεν κατάφερε να πείσει τον Μανόλο Χιμένεθ για τις ικανότητές του, στο διάστημα παρουσίας του στην Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ