Φιλικό της Λαμίας με τη Στυλίδα την Πέμπτη

Φιλικό της Λαμίας με τη Στυλίδα την Πέμπτη

Η Λαμία θα αντιμετωπίσει τη Στυλίδα σε φιλική αναμέτρηση την ερχόμενο Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου, σε ένα ματς που όμως δεν θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η Λαμία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το δεύτερο μισό της σεζόν με μια φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Στυλίδα, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στις 15:00 το μεσημέρι της προσεχούς Πέμπτης (03/01) στο γήπεδο της Καμαρίτσας, προκειμένου να αποφευχθεί η επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Λαμίας.

Στόχος δεν είναι άλλος από τη συντήρηση του αγωνιστικού ρυθμού της ομάδας της Φθιώτιδας, η οποία στο πρώτο παιχνίδι μετά τις γιορτές, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην έδρα της στις 10 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και εν συνεχεία τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Super League.

Βεβαίως, δεν αποκλείεται να αποτελέσει μια ευκαιρία να διαπιστωθεί και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 25χρονος μέσος από τη Βολιβία, Ντάνι Μπεραχάνο, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη της Λαμίας στα τέλη Δεκεμβρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ