ΑΕΚ : Με την κούπα της Super League η ανάρτηση του Αραούχο για το νέο έτος (pic)

ΑΕΚ : Με την κούπα της Super League η ανάρτηση του Αραούχο για το νέο έτος (pic)

Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε ανάρτηση για την αλλαγή του χρόνου, επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει φωτογραφία με τον ίδιο να κρατά το τρόπαιο που κατέκτησε η ΑΕΚ στην περσινή Super League.

Ο Σέρχιο Αραουχο έχει αποχωρήσει από την ΑΕΚ και αγωνίζεται στη Λας Πάλμας, πλέον υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού του Άρη, Πάκο Ερέρα, και προηγουμένως υπό τις αντίστοιχες του Μανόλο Χιμένεθ.

Είτε κάποια στιγμή δούμε τον Αργεντινό επιθετικό ξανά στα μέρη μας είτε όχι, δεν υφίσταται αμφιβολία ότι το 2018 θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, δεδομένου ότι υπήρξε πρωταγωνιστής στην πορεία των Κιτρινόμαυρων προς την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Του λόγου το αληθές ήρθε να επιβεβαιώσει και η ανάρτηση του 26χρονου, με αφορμή την αλλαγή του χρόνου. Ο Αραούχο αποχαιρέτησε το 2018, τονίζοντας πως ανυπομονεί για όσα θα φέρει το 2019, συνοδεύοντας το σχόλιό του από μια φωτογραφία με την κούπα της Super League ανά χείρας και το χαμόγελο στα χείλη.

«Ευχαριστώ για όλα, 2018. Ανυπομονώ για το 2019», έγραψε ο Αργεντινός, με τους φίλους της ΑΕΚ να σπεύδουν να τον αποθεώσουν και να ζητήσουν την επιστροφή του στην Ένωση στα σχόλια.

Δείτε την ανάρτηση:

Gracias por todo 2018 👌🏽 te espero 2019 💪🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ