46χρονος με ποινικό μητρώο εμπλέκεται στην επίθεση στον Τζήλο

46χρονος με ποινικό μητρώο εμπλέκεται στην επίθεση στον Τζήλο

Νέα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης στον Τζήλο με την Αστυνομία να βρίσκεται πολύ κοντά στην σύλληψη τους.

Ένας Έλληνας 46 χρονών, με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που διέρρευσαν σχετικά με το προφίλ ενός από τους δράστες.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έγινε γνωστό πως η Αστυνομική διεύθυνση Λάρισας βρίσκεται πολύ κοντά στην σύλληψη των δραστών της επίθεσης του έμπειρου ρέφερι, καθώς οι κάμερες που βρίσκονταν στην περιοχή έχουν «μιλήσει», με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας να έχει προχωρήσει το θέμα ταυτοποιώντας τέσσερα άτομα για την επίθεση που δέχθηκε ο διεθνής διαιτητής.

Σήμερα (01/01) νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με έναν εκ των δραστών, ο οποίος  έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κακούργημα αλλά αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή της ποινής του. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τον τρόπο με τον οποίο μετείχε στην επίθεση ο εν λόγω άνδρας.

Η Αστυνομία έχει εντοπίσει τους τρεις δράστες της επίθεσης και τον καθοδηγητή τους και αναμένεται η σύλληψη τους.  Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο 46χρονος είναι ανάμεσα στους τέσσερις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ