«Ο Λουτσέσκου αρνήθηκε πρόταση της Κροτόνε για να γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ»

«Ο Λουτσέσκου αρνήθηκε πρόταση της Κροτόνε για να γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ιοάν Λουπέσκου αποκάλυψε σε Ρουμανικά μέσα ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε «όχι» σε πρόταση της Κροτόνε για να γράψει ιστορία με τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Ιοάν Λουπέσκου με δηλώσεις του στο «telekomsport.ro» αποκάλυψε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, απέρριψε πρόταση της Ιταλικής Κροτόνε, ώστε να μπορέσει να γράψει ιστορία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ο Λουπέσκου μίλησε για την προσωπικότητα του Ρουμάνου τεχνικού του Δικέφαλου του βορρά αναφέροντας: «Ανεπίσημα μπορούμε να πούμε πως τον πήρε τον τίτλο. Μακάρι να το κάνει, γιατί είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας πολύ καλός τύπος, ένας έξυπνος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να μιλήσεις και όχι μόνο για ποδόσφαιρο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και φαίνεται από το τι έχει καταφέρει τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα. Είναι λίγοι οι Ρουμάνοι που καταφέρνουν να μπούνε σε ισχυρά πρωταθλήματα. Ελπίζω ότι μόλις κερδίσει τον τίτλο, μπορούμε να κάνουμε καλά βήματα».

Εν συνεχεία προχώρησε στην αποκάλυψη της πρότασης της Κροτόνε στον Λουτσέσκου και το «όχι» του προπονητή των ασπρόμαυρων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αρνήθηκε πρόταση από την Ιταλία και την Κροτόνε. Και νομίζω πως έπραξε πολύ καλά, αν και είναι δύσκολο στην Ελλάδα καθώς υπάρχει μία χαοτική κατάσταση εις βάρος του ΠΑΟΚ από την Αθήνα που έχει μεγαλύτερη επιρροή και δύναμη. Κατάφερε να αλλάξει πολλά πράγματα και να επιβληθεί. Το πρωτάθλημα ωστόσο είναι μακρύ, αλλά ξέρω πως βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά βδομάδα με την βδομάδα και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ