Βασιλειάδης: «Θα διαλευκάνουμε την υπόθεση της επίθεσης στον Τζήλο»

Βασιλειάδης: «Θα διαλευκάνουμε την υπόθεση της επίθεσης στον Τζήλο»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έδειξε σίγουρος πως η υπόθεση της επίθεσης κατά του διαιτητή Τζήλου, οδεύει προς τη διαλεύκανση της.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ Σπορ, έδειξε να έχει πίστη στις ενέργειες της ελληνικής αστυνομίας και δήλωσε βέβαιος πως η υπόθεση της επίθεσης κατά του διαιτητή Τζήλου θα διαλευκανθεί πλήρως και μάλιστα πολύ σύντομα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης στη συχνότητα της ΕΡΑ Σπορ:

Για την εξέλιξη της έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης κατά του Τζήλου: «Η Αστυνομία έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της πάνω από την υπόθεση και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε για πρώτη φορά διαλεύκανση υπόθεσης. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα περάσουν τα συστήματα που θέλουν να μας φέρουν σε συνθήκες Κολομβίας. Αν αποκλείσουμε τους κάφρους από τα γήπεδα, όλα γίνονται».

Για το αν πιστεύει ότι οι διαιτητές θα σταματήσουν την αποχή που έχουν προκηρύξει: «Δεν μπορώ να εκφέρω ακόμα άποψη. Πρέπει πρώτα να ακούσουμε τους διαιτητές. Αυτό είναι το σημαντικό. Η επίθεση στον Τζήλο ήταν η «κορυφή του παγόβουνου». Είναι ένα σύστημα με πολλά προβλήματα. Γίνεται το πανηγύρι των τρελών. Πρέπει να συζητήσουμε ουσιαστικά.

Είμαι επιφυλακτικός. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα είναι ενδιαφέρουσα η συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου. Θα φανεί αν θα πάμε για να λύσουμε τα προβλήματα ή η παρουσία μας θα είναι μόνο για κοινωνικούς λόγους. Πάντως, έχω εμπιστοσύνη στον Βαγγέλη Γραμμένο. Είναι ένας δημοκράτης άνθρωπος που θέλει να αφήσει το στίγμα του, όμως τα προβλήματα είναι πολλά, ενώ είναι αρκετές οι πιέσεις που δέχεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ