Κοσάνοβιτς: «Θα μας λείψει πολύ ο Κρίστισιτς»

Κοσάνοβιτς: «Θα μας λείψει πολύ ο Κρίστισιτς»

Ο βοηθός του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Ο βοηθός του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα, Μίλος Κοσάνοβιτς, με δηλώσεις του σε μέσο της Σερβίας αποθέωσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Νέναντ Κρίστισιτς. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη «Mozzartsport» τόνισε ότι ο νέος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου θα λείψει πολύ από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Κοσάνοβιτς εξήρε μάλιστα την ικανότητα του Σέρβου μέσου στο διάβασμα του αμυντικού αλλά και του επιθετικού παιχνιδιού.

Διαβάστε αναλυτικότερα τι δήλωσε ο βοηθός του Μιλόγεβιτς: «Θα μας λείψει πολύ ο Κρστίτσιτς. Είναι ο παίκτης που διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα από οποιονδήποτε στη Σερβία και γι’ αυτό πιστεύω πως σύντομα θα τον δούμε στην εθνική ομάδα. Είναι κρίμα που δεν έμεινε για να βοηθήσει και τους νεότερους παίκτες μας, γιατί είναι ένας παίκτης με πολύ καλή παρουσία στο τακτικό κομμάτι, που το έμαθε καλά στην Ιταλία. Διαβάζει τέλεια το παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, βλέπει τις θέσεις των αντιπάλων και κατευθύνει την ομάδα του ανάλογα. Η ικανότητά του αυτή είναι ποδοσφαιρική τέχνη. Μπορεί άλλοι παίκτες να αξιολογούνται από τα γκολ, τις ασίστ και τις ντρίμπλες του, αλλά ο Κρστίτσιτς έχει αυτή την αρετή που είναι εξίσου σημαντική»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ