Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ο Άρης

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ο Άρης

Για την απόκτηση στόπερ ενδιαφέρονται οι κίτρινοι με την επικείμενη αποχώρηση του Μέργκιμ Μάβραϊ.

Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ώστε να είναι πιο λειτουργικό, καθώς και η ενίσχυση σε θέσεις που κρίνεται απαραίτητη είναι οι δυο προτεραιότητες στον Άρη αυτή τη χρονική περίοδο. Ένας από τους παίκτες που θα περάσει την πόρτα της εξόδου, όπως φαίνεται, θα είναι ο Μέργκιμ Μάβραϊ. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν την πρόθεση να αποδεσμεύσουν τον 32χρονο στόπερ από την πρώτη στιγμή που το θέμα των αποχωρήσεων έπεσε στο τραπέζι και εξέταζαν παράλληλα πιθανούς αντικαταστάτες του.
 
Το ζήτημα «πάγωσε» προσωρινά αφού δεν προέκυψε αμοιβαία συμφωνία, κάτι που θα σήμαινε ότι ο Μάβραϊ θα παρέμενε στους κίτρινους και τη νέα χρονιά, όμως τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι. Το πιθανότερο σενάριο πλέον για τον διεθνή Αλβανό είναι να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αφήνοντας έτσι ένα κενό στο κέντρο της άμυνας του Άρη που πρέπει να καλυφθεί.
 
Οι ιθύνοντες έχουν εντοπίσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν, με την έμφαση να δίνεται στην ταχύτητα και στην ικανότητα για «χτίσιμο» του παιχνιδιού από χαμηλά, αλλά και στην κατάσταση ετοιμότητας του κάθε παίκτη, ώστε να μπορεί να προσφέρει στην ομάδα άμεσα. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να προκύψουν μέσα στις επόμενες μέρες, μαζί με την επιλογή επιθετικού κορυφής και ακραίου αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ