ΑΕΚ : Μεγάλη δωρεά για την «Αγιά-Σοφιά» από τον Γιάννη Σαραντίτη

ΑΕΚ : Μεγάλη δωρεά για την «Αγιά-Σοφιά» από τον Γιάννη Σαραντίτη

Ο Ενωσίτης, δικηγόρος και εφοπλιστής προέβη στη μεγάλη δωρεά 500.000 ευρώ στη Δικέφαλος ΑΕ υπέρ της κατασκευής του γηπέδου

Η πρώτη μεγάλη δωρεά για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ είναι γεγονός και έρχεται μέσο ενός γνωστού προσώπου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και την οικογένεια της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαραντίτης, προέβη στη μεγάλη δωρεά 500.000 ευρώ στη Δικέφαλος ΑΕ υπέρ της κατασκευής του ΝΑΟΥ, γράφοντας έτσι με χρυσά γράμματα το όνομά του στη σχετική χρυσή λίστα που θα δημιουργηθεί με όλους όσους συνδράμουν στο μεγάλο έργο της ανέγερσης.

Μια δωρεά, που αποδεικνύει ότι η υπόθεση του γηπέδου αφορά, εκτός από τον απλό κόσμο που έχει ήδη συνεισφέρει μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και έχει γίνει μέτοχος στη Δικέφαλος, ΟΛΟΥΣ τους ισχυρούς οικονομικά φίλους της ομάδας, που θα δημιουργήσουν αυτή την χρυσή ομάδα των δωρητών με τα ονόματά τους να φιλοξενούνται στην τιμητική πλάκα που θα αναρτηθεί σε ειδική θέση στην Αγιά Σοφιά!

Παίρνοντας έτσι σάρκα και οστά (και) η εξαγγελία και το μότο από την πρώτη μέρα της παρουσίασης «το μεγάλο μας όνειρο στα δικά μας χέρια» και φυσικά ότι το γήπεδο δεν είναι υπόθεση ενός…

Έχει αξία να αναφέρουμε πως η μεγάλη δωρεά του Γιάννη Σαραντίτη (που ο ίδιος δεν ήθελε τη δημοσιοποίηση της!) αποτελεί το πρώτο χειροπιαστό “δώρο” που πάει στην Αγιά Σοφιά! Και φυσικά δεν θα μπορούσε μείνει κρυφή μια τέτοια σπουδαία κίνηση, που βοηθά στην ανέγερση του γηπέδου. Ποιος είναι ο Γιάννης Σαραντίτης.

Ο Γιάννης Σαραντίτης είναι δικηγόρος Πειραιά και επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου Σαραντίτη. Το 2004 ίδρυσε την W MARINE Inc., εταιρεία που σήμερα διαχειρίζεται 9 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, ενώ το 2005 ίδρυσε την W REAL ESTATE, εταιρεία εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Πριν από λίγες ημέρες σε μια λαμπρή τελετή ο πρέσβης του Βασιλείου της Νορβηγίας στην Ελλάδα κ. Jørn Eugene Gjelstad παρασημοφόρησε τον κ. Σαραντίτη για την πολύτιμη και μακροχρόνια υποστήριξή του ως επίτιμος πρόξενος της Νορβηγίας στον Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ