Η μεξικανική Τολούκα ανακοίνωσε τον Πάρντο

Η μεξικανική Τολούκα ανακοίνωσε τον Πάρντο

Η Ντεπορτίβο Τολούκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο από τον Ολυμπιακό, μόλις δύο ημέρες μετά την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η μεξικανική Ντεπορτίβο Τολούκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο από τον Ολυμπιακό, μόλις δύο ημέρες μετά την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, ο κύκλος του Κολομβιανού εξτρέμ στους Ερυθρόλευκους έκλεισε οριστικά, δεδομένου ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το προσεχές καλοκαίρι. Επισημαίνεται δε πως το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος του Μεξικού.

Ο 28χρονος κατέγραψε συνολικά 77 εμφανίσεις και 15 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακό, ενώ τη φετινή σεζόν δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης. Στους Πειραιώτες μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2015 από την Μπράγκα, αρχικά με τη μορφή δανεισμού και το επόμενο καλοκαίρι με κανονική αγορά.

Στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017, παραχωρήθηκε δανεικός στη Ναντ, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον Ολυμπιακό, παραμένοντας στο Λιμάνι μέχρι την ανατολή του 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ