Άιλερς: «Ο Απόλλων Σμύρνης μού έκανε μπούλινγκ, ποτέ ξανά στην Ελλάδα»

Άιλερς: «Ο Απόλλων Σμύρνης μού έκανε μπούλινγκ, ποτέ ξανά στην Ελλάδα»

Εξαιρετικά απογοητευμένος από τα όσα βίωσε στην Ελλάδα δήλωσε ο Τζάστιν Άιλερς, ο Γερμανός φορ που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα. Ο 30χρονος έκανε λόγο για μπούλινγκ της Ελαφράς Ταξιαρχίας προς εκείνον και δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσει ξανά φανέλα ελληνικής ομάδας.

Ο Τζάστιν Άιλερς παραχώρησε συνέντευξη στην οποία δήλωσε ξεκάθαρα την έντονη πικρία του με τα όσα βίωσε κατά την επτάμηνη θητεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης, αγωνιζόμενος μόλις 58′ στη Super League.

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα της γερμανικής Βρέμης, Deichstube, ο 30χρονος επιθετικός έκανε λόγο για μπούλινγκ της Ελαφράς Ταξιαρχίας προς εκείνον, τόνισε πως οι άνθρωποι της ομάδας τον ώθησαν σε παραίτηση με κάθε μέσο και υποστήριξε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσει ξανά φανέλα ελληνικής ομάδας, παρότι απόλαυσε τη διαμονή του στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ατομική προπόνηση προγραμματιζόταν για τις 07.00 και ξανά αργά το απόγευμα, μετά την προπόνηση της ομάδας. Αυτό ήταν μπούλινγκ. Τους πήρε καιρό για να με διώξουν. Με ώθησαν στη λύση του συμβολαίου, ώστε να μπορούν να πάρουν άλλον επιθετικό. Δεν έπαιρνα κανένα μισθό από ένα σημείο και μετά, ήθελαν να απαλλαγούν από εμένα με οποιοδήποτε μέσο. Είμαι ελεύθερος και μπορώ να πάω αμέσως σε άλλη ομάδα. Είμαι ανοιχτός στα πάντα. Εντάξει, σχεδόν στα πάντα. Δεν πηγαίνω ξανά στην Ελλάδα. Αν δεν μου άρεσε η πόλη, δεν θα είχα φτάσει ούτε μέχρι εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ