Κούγιας: «Αναζητούνται πλέον οι ηθικοί αυτουργοί»

Κούγιας: «Αναζητούνται πλέον οι ηθικοί αυτουργοί»

Ο δικηγόρος του Θανάση Τζήλου τόνισε πως η Αστυνομία γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα τους φυσικούς αυτουργούς και ο στόχος πια είναι να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί.

Όλο και περισσότερο ξετυλίγεται το κουβάρι στην υπόθεση της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο. Αυτή την φορά η Αστυνομία ενήργησε γρήγορα και από ότι φαίνεται αποτελεσματικά έτσι ώστε να είναι πολύ κοντά στην σύλληψη των δραστών και να αναζητά τον ή τους ηθικούς αυτουργούς όπως μάλιστα τόνισε ο δικηγόρος του Τζήλου, Αλέξης Κούγιας στην ιστοσελίδα ethnos.

«Οι έρευνες που έχει κάνει η ΕΛ.ΑΣ. έχουν δείξει τα πρόσωπα που έκαναν τα εγκλήματα αυτά εναντίον του διαιτητή Τζήλου. Είναι άτομα που πληρώθηκαν για τα εγκλήματα αυτά. Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Λάρισα, μέσω των καμερών ασφαλείας της Αττικής Οδού. Το ίδιο αυτοκίνητο κατεγράφη και από άλλη κάμερα στην περιοχή του εγκλήματος. Πρόκειται για ένα άσπρο Polo, το οποίο νοικιάστηκε από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα.

Η αστυνομία γνωρίζει αυτόν που έκανε την επίθεση, καθώς και τους συνεργούς του. Πρόκειται για σεσημασμένο, ο οποίος βρισκόταν εκτός φυλακής με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Είχε καταδικαστεί στο παρελθόν, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες των άλλων δύο δραστών από κάμερες. Επίσης, έχει διαπιστωθεί και η κίνηση των κινητών τους τηλεφώνων, τα οποία και ενεργοποίησαν κατά τη διαδρομή από την Αθήνα στη Λάρισα. Η αστυνομία γνωρίζει ποιοι είναι οι τρεις δράστες και αναζητεί τον ηθικό ή τους ηθικούς αυτουργούς της πράξης», τόνισε ο κ. Κούγιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ