«Ο Κούτρης στη λίστα της Τζένοα για τον Ιανουάριο»

«Ο Κούτρης στη λίστα της Τζένοα για τον Ιανουάριο»

Ο Λεονάρντο Κούτρης βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα στη Τζένοα, η οποία θέλει να ενισχύσει άμεσα το αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Η Τζένοα έχει θέσει σε προτεραιότητα την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς της για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ένα από τα ονόματα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ιταλικής ομάδας είναι εκείνο του Λεονάρντο Κούτρη.

Νούμερο ένα στόχος αποτελεί ο Αντονίνο Μπαρέκα της Μονακό, για τον οποίο οι Ροσομπλού έχουν καταθέσει πρόταση 18μηνου δανεισμού στην ομάδα του Πριγκιπάτου, υπόθεση η οποία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες.

Φυσικά, η Τζένοα δεν είναι η πρώτη ιταλική ομάδα που παρουσιάζεται να ενδιαφέρεται για τον Ελληνοβραζιλιάνο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, που έχει συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2017. Ταυτόχρονα ενδιαφέρον για εκείνον έχουν δείξει τόσο ομάδες της Premier League, με κορυφαία τη Γουέστ Χαμ, όσο και η γαλλική Ρεν.

Στο σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο επιμελείται το -ειδικό στη μεταγραφολογία- Calciomercato κάνει ιδιαίτερη μνεία στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κούτρη στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν από τον 6ο όμιλο του Europa League και τη μεγάλη νίκη με 3-1 στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αυτή τη στιγμή ο 23χρονος αποτελεί τον βασικό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού του Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας πίσω του τον 22χρονο Κώστα Τσιμίκα. Έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του Εργοτέλη και έχει μετρήσει 43 εμφανίσεις και 1 γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ