ΑΕΚ: Ο Κρίστιτσιτς πετάει για Ελλάδα για υπογραφές

ΑΕΚ: Ο Κρίστιτσιτς πετάει για Ελλάδα για υπογραφές

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς πιθανότατα αύριο θα είναι στην Αθήνα για να υπογράψει με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο! Και αυτός θα είναι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Από την Σερβία και πηγές κοντά στον Ερυθρό Αστέρα αναφέρουν ότι ο 28χρονος Σέρβος χαφ πετά για την Ελλάδα την Πέμπτη, ώστε να ολοκληρώσει το deal του με την ΑΕΚ για συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών (μέχρι το 2022). ΑΕΚ και Ερυθρός Αστέρας τα έχουν βρει στα 500.000 ευρώ, η Ενωση έχει συμφωνήσει με τον έμπειρο χαφ και έτσι απομένουν τα… τυπικά για να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ και να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές που θα αγγίζουν τις 600, 650 και 750 χιλιάδες ευρώ για τον πρώτο, τον δεύτερο και τον τρίτο χρόνο αντίστοιχα. Φέτος θα εισπράξει περίπου 300.000 ευρώ για το δεύτερο εξάμηνο.

Έτσι, θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Επίσης, αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς από την Ζελέζνιτσαρ, αλλά ο νεαρός Βόσνιος χαφ θα ενταχθεί από το καλοκαίρι. Τέλος για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ ψάχνει επίσης έναν κόφτη για τον άξονα και έναν εξτρέμ για την θέση του Τάσου Μπακασέτα που με τους Βασίλη Λαμπρόπουλο και Αντρέ Σιμόες ακόμη δεν έχουν βρει ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ