Ψάχνει κάτι… σπέσιαλ τον Γενάρη η ΑΕΚ

Ψάχνει κάτι… σπέσιαλ τον Γενάρη η ΑΕΚ

Για την μεταγραφή που θα αποτελέσει τον... μποναμά του 2019 κινείται η Ένωση, κοιτάζοντας (κυρίως) εξτρέμ και αμυντικά χαφ

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αναμένεται πιθανότατα σήμερα στη χώρα μας προκειμένου να αποτελέσει το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Ο Σέρβος άσος έρχεται στην Ελλάδα για να ανεβάσει επίπεδο την Ένωση και να αποτελέσει τον ηγέτη που έλειπε από τον άξονά της. Που η Ένωση έψαχνε από το καλοκαίρι και που από τότε μάλιστα επιθυμούσε να βρει, στο πρόσωπο του Κρστίτσιτς. Όπως και έγινε τελικά, έστω και με μια μικρή… καθυστέρηση.

Η εν λόγω μεταγραφή ήταν ξεκάθαρα η βασική ανάγκη του Δικεφάλου για την περίοδο του Γενάρη, όμως όχι και η μοναδική. Εδώ και αρκετό καιρό η ΑΕΚ έχει στρέψει το βλέμμα της τόσο σε περιπτώσεις αμυντικών μέσων, όσο και εξτρέμ.

Μιας και οι συγκεκριμένες θέσεις είχαν επίσης επισημανθεί ως ελλιπείς μετά την ανάλυση του ρόστερ σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Κάτι που έβαλε την Ένωση στη διαδικασία να ψάχνεται και για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί, πέραν του παίκτη-«κλειδί» για τον άξονα που αποτελούσε προτεραιότητα και καλύφθηκε με την απόκτηση του Κρστίτσιτς.

Οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από τις μεταγραφικές εξελίξεις του Δικεφάλου θέλουν τους πρωταθλητές να μην δείχνουν τη δεδομένη στιγμή… βιασύνη. Στην Ένωση θέλουν αρχικά να κλείσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον Κρστίτσιτς και ο Σέρβος να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη το συντομότερο. Με τις κινήσεις της ΑΕΚ για τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα για το προσεχές διάστημα, να είναι περισσότερο… αναγνωριστικές.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως στην Ένωση φαίνεται να στρέφουν κυρίως το ενδιαφέρον τους σε ακραίους, με το θέμα του «κόφτη» να έχει κάπως υποχωρήσει. Χωρίς, ωστόσο, να έχει βγει προς το παρόν εντελώς από την ατζέντα. Η ΑΕΚ συνεχίζει να κοιτάζει και περιπτώσεις αμυντικών μέσων, ωστόσο οι περισσότερες επαφές της το τελευταίο διάστημα, αφορούν κυρίως εξτρέμ. Που θα μπορούν να αγωνιστούν κυρίως στην δεξιά πτέρυγα.

Το θέμα λοιπόν μιας τουλάχιστον επιπλέον κίνησης από πλευράς ΑΕΚ στην μεταγραφική αγορά είναι ορθάνοικτο. Χωρίς ωστόσο να θεωρείται και «κλειδωμένο». Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει κάποια μεταγραφή, απλά για την κάνει.

Αφού αυτό που βγαίνει ξεκάθαρα από μεριάς Ένωσης, είναι πως η όποια κίνηση ακολουθήσει αυτή του Κρστίτσιτς, θα πρέπει να είναι τέτοιου επιπέδου. Μια μεταγραφή δηλαδή το ίδιο δυνατή με του Σέρβου μέσου που θα αποτελέσει τον.. μποναμά της Πρωτοχρονιάς για τον Δικέφαλο και θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ