Ζαγαρίτης, ο πρώτος γεννηθείς του 2001 που υπογράφει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό

Ζαγαρίτης, ο πρώτος γεννηθείς του 2001 που υπογράφει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό

Ο 17χρονος επιθετικός, Βασίλης Ζαγαρίτης, θα γίνει ο πρώτος παίκτης της γενιάς του 2001 που θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ζήτημα ημερών η σχετική ανακοίνωση.

Ο 17χρονος επιθετικός, Βασίλης Ζαγαρίτης, είναι ο επόμενος στη λίστα του Παναθηναϊκού για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, κάτι που αναμένεται να γίνει πράξη εντός των προσεχών ημερών, όπως έχει ενημερωθεί προφορικά από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο φορ, γεννημένο στις 4 Μαΐου 2001, που αγωνίζεται και ως μπακ χαφ σε σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Ο Έλληνας άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου και αυτό φυσικά θα είναι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του, το οποίο θα έχει διάρκεια δυόμιση ετών.

Ο Ζαγαρίτης, ο οποίος έχει μετρήσει 12 εμφανίσεις και 2 γκολ με τη φανέλα της Κ19 τη φετινή σεζόν, θα είναι ο πρώτος της συγκεκριμένης «φουρνιάς» νεαρών ποδοσφαιριστών των Πράσινων που θα γίνει επαγγελματίας, με τους υπόλοιπους να αναμένεται να επαναξιολογηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν θα προβιβαστεί άμεσα στην πρώτη ομάδα, ωστόσο σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συνέβαινε, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί τόσο ως εναλλακτική των Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Εμάνουελ Ινσούα όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ