Τελειώνει του Σιαμπάνη, πιθανή η άμεση απόκτησή του

Τελειώνει του Σιαμπάνη, πιθανή η άμεση απόκτησή του

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, είτε υπογράφοντάς τον από τώρα για το καλοκαίρι, είτε φέρνοντάς τον τώρα, αφού συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή του, μετά απ’ αυτή του Πάνου Αρμενάκα, είναι ο Παναθηναϊκός, αφού ο Μάριος Σιαμπάνης… προβάρει τα πράσινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Νίκος Νταμπίζας τις τελευταίες μέρες προχώρησε τις επαφές με την πλευρά του 19χρονου τερματοφύλακα, αφού πλέον υπάρχει η συγκατάθεση όλων των εμπλεκομένων και συμφωνούν όλοι ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επένδυση που θα δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα στο μέλλον.

Ο Σιαμπάνης δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι ενήμερος εδώ και καιρό για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και πλέον έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους πράσινους.

Με τι καθεστώς θα γίνει αυτό; Αρχικά ο Νταμπίζας θα επιδιώξει μια συμφωνία με τον ΠΑΟΚ προκειμένου ο Σιαμπάνης να έρθει άμεσα στον Παναθηναϊκό. Θα προτείνει, δηλαδή, στον δικέφαλο ένα deal που πιθανότατα θα αφορά ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, μιας και δεν είναι διατεθειμένος ο Παναθηναϊκός να δώσει χρήματα για παίκτη που μένει ελεύθερος σε έξι μήνες.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν αφήσει τον παίκτη, τότε ο Παναθηναϊκός θα υπογράψει μαζί του από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και θεωρείται δεδομένη η μεταξύ τους συμφωνία. Πάντως, Νταμπίζας και Δώνης θα ήθελαν να προκύψει άμεση συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και να έρθει ο 19χρονος πορτιέρο τον Ιανουάριο στην ομάδα, αφού υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού τόσο με τον Κότσαρη, όσο και με τον Ξενόπουλο.

Όσον αφορά τον Πάνο Αρμενάκα, οι πράσινοι περιμένουν το χαρτί που αποδεικνύει ότι ο 20χρονος εξτρέμ είναι ελεύθερος από την Ουντινέζε και όταν το παραλάβουν θα ανακοινώσουν επίσημα τη μεταγραφή του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ