Άρης: Αποσύρει το ενδιαφέρον για Γιαταρά, συμβιβασμός με Κολάσο

Άρης: Αποσύρει το ενδιαφέρον για Γιαταρά, συμβιβασμός με Κολάσο

Οι κίτρινοι στρέφονται σε άλλες επιλογές για την επίθεση, ενώ φαίνεται να βρίσκουν λύση και για την περίπτωση του Αργεντίνου.

Οι εξελίξεις σχετικές με τις προσθαφαιρέσεις παικτών στον Άρη «τρέχουν» καθημερινά, κάποιες φορές και με ανατροπή των δεδομένων. Αυτό ισχύει για τον Μοχάμεντ Γιαταρά, που βρισκόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε συζητήσεις με τον σύλλογο, όμως η περίπτωσή του πλέον απομακρύνεται και προτεραιότητα δίνεται σε άλλους υποψήφιους που εξετάζονται για την επίθεση. Αντίθετα, μια ανάσα από τον Άρη είναι ο δεξιός μπακ Μικαέλ Αλφόνς, που πιθανότατα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες φαίνεται πως τα βρήκαν με τον Νικολάς Κολάσο που δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, και έτσι θα εξοικονομήσουν πόσο ύψους 150 χιλιάδων ευρώ περίπου. Ο Αργεντίνος επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη και αναζητεί εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσον αφορά τους Έλληνες προς αποχώρηση, ο Μανώλης Τζανακάκης δεν είναι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα προτάσεις ομάδων εντός συνόρων και θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ενώ τον Θωμά Ναζλίδη έχουν προσεγγίσει Ξάνθη, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ