ΑΕΚ : Πάτησε Αθήνα ο Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ : Πάτησε Αθήνα ο Κρίστιτσιτς

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έφτασε στην Αθήνα, προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους. Την Παρασκευή (04/01) οι υπογραφές.

Όπως αναμενόταν, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (03/01), ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έφτασε στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τον Ερυθρό Αστέρα στην ΑΕΚ, συνοδευόμενος από την οικογένεια και τον ατζέντη του.

Ο 28χρονος αναμένεται να περάσει μέχρι το βράδυ τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του στη διάρκεια της Παρασκευής, δεδομένου ότι εκκρεμεί η ανταλλαγή κάποιων εγγράφων μεταξύ της Ένωσης και της σερβικής ομάδας, ενώ θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο. Υφίσταται άλλωστε δεδομένα προφορική συμφωνία μεταξύ της πλευράς του ποδοσφαιριστή και της Ένωσης.

Φυσικά, ο Σέρβος θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη των Κιτρινόμαυρων κατά τη χειμερινή περίοδο, καλύπτοντας έτσι το κενό στον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ