Βουκάνοβιτς: «Εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός»

Βουκάνοβιτς: «Εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός»

Ο αρχισκόρερ του σέρβικου πρωταθλήματος, Αλέξα Βουκάνοβιτς, σε συνέντευξή του δήλωσε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Αλέξα Βουκάνοβιτς. Για όσους δεν σας λέει κάτι το όνομα αυτό, πρόκειται για έναν 26χρονο επιθετικό που αγωνίζεται στην Νάπρεντακ Κρούσεβατς και είναι ο πρώτος σκόρερ του σέρβικου πρωταθλήματος φέτος με 12 γκολ σε 20 αναμετρήσεις και υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «fudball.hotsport.rs», δηλώνοντας την… αδυναμία του στα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέξα Βουκάνοβιτς:

Υπάρχει η πεποίθηση πως θα φύγεις από τη Σερβία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ποια είναι τα “θέλω” σου ώστε να αλλάξεις ομάδα; «Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτομαι μια άμεση αλλαγή. Θέλω να βελτιωθώ, να αφήσω τον καιρό να δουλέψει υπέρ μου και όταν έρθει η ώρα, θα δω τις επιλογές μου και θα κάνω την καλύτερη δυνατή».

Έχεις ακούσει για το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως ο Ολυμπιακός; «Φυσικά. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εξακολουθεί να υπάρχει. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης».

Είχες την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου εκτός Σερβίας στο παρελθόν; «Πέρυσι είχα την ευκαιρία να αφήσω το σερβικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αποφάσισα να μην το κάνω και να παραμείνω στη Νάπρεντακ, ώστε να βελτιωθώ και να αποκτήσω εμπειρίες. Δεν το μετανιώνω».

Εκδήλωσαν ενδιαφέρον η Παρτιζάν ή ο Ερυθρός Αστέρας; Ποια από τις δύο ομάδες θα επέλεγες; «Είχα προτάσεις και από τους δυο, την άνοιξη από την Παρτιζάν και πέρυσι από τον Αστέρα. Πάντως, όσον αφορά τα χρώματα, προτιμώ τα ερυθρόλευκα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ