Τελικό ξεκαθάρισμα για τις επόμενες κινήσεις

Τελικό ξεκαθάρισμα για τις επόμενες κινήσεις

Στην ΑΕΚ βάζουν κάτω τα δεδομένα για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης, μετά την απόκτηση του Κρίστιτσιτς. Ανοικτό του εξτρέμ, «χλωμιάζει» του αμυντικού χαφ.

Τα τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ είχαν επικεντρωθεί στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς, να έρθει στην Ελλάδα ο Σέρβος χαφ και να καλυφθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση, η βασικότερη μεταγραφική ανάγκη της ομάδας. Κάτι που έγινε, με την Ένωση να βάζει από αύριο κιόλας στο τραπέζι τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις που υπάρχουν στο κάδρο ενόψει Γενάρη.

Η ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό είχε μελετήσει ποδοσφαιριστές για την θέση του αμυντικού χαφ αλλά και εκείνη του εξτρέμ, κάνοντας μάλιστα για κάποιες εξ αυτών και τις πρώτες της κινήσεις. Ωστόσο, δεν κατόρθωσε να φέρει στα μέτρα της κάποια υπόθεση, με αποτέλεσμα να μην έχουν προκύψει ουσιαστικές εξελίξεις για αυτά τα δύο ζητήματα.

Πλέον στην ΑΕΚ θέλουν να ξεκαθαρίσουν οριστικά το τοπίο σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση. Να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και να πάρουν τις τελικές αποφάσεις για το πώς θα πορευτούν στην μεταγραφική περίοδο που «τρέχει», κάνοντας τις αντίστοιχες ενέργειες.

Αυτό που προκύπτει πάντως από τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πως το θέμα του εξτρέμ συζητιέται πιο έντονα στις τάξεις της Ένωσης. Με εκείνο του «κόφτη» να έχει υποχωρήσει αισθητά. Για το θέμα της ενίσχυσης των άκρων φαίνεται πως έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα κάποιες περιπτώσεις, που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Δικεφάλου. Μιλάμε για παίκτες πρώτης γραμμής, που εφόσον αποκτηθούν, μπορούν δεδομένα να κάνουν τη διαφορά.

Αντίθετα, στη λίστα που είχε η ΑΕΚ με λύσεις για την θέση του αμυντικού μέσου, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα. Κάτι που μαρτυρά πως οι δεύτερες σκέψεις που υπήρχαν στους Κιτρινόμαυρους πριν από λίγο καιρό για την εν λόγω προσθήκη, έχουν γίνει εντονότερες.

Ακόμα πάντως τα πάντα αναφορικά με το ενδεχόμενο επιπλέον ενίσχυσης της ΑΕΚ τον Γενάρη, παραμένουν ανοικτά. Με το τοπίο να γίνεται πιο ξεκάθαρο μέσα στις επόμενες μέρες, όταν και οι ιθύνοντες της ομάδας θα βάλουν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ