Προπόνηση στο χιόνι για τον Άρη

Προπόνηση στο χιόνι για τον Άρη

Κανονικά γυμνάστηκαν σήμερα (04/01) οι κίτρινοι στο Ν. Ρύσιο, ενώ τροποποίησαν το αυριανό τους πρόγραμμα λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η έντονη χιονόπτωση δεν άλλαξε τα σχέδια του ποδοσφαιρικού Άρη σήμερα (04/01) και η πρωινή του προπόνηση πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί. Οι παίκτες έκαναν τις ασκήσεις τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ν. Ρύσιο, με τον Ανδρέα Σταμάτη μοναδικό απόντα, λόγω ίωσης.

Διαφοροποίηση υπάρχει στο αυριανό πρόγραμμα, καθώς η προπόνηση μετατέθηκε το μεσημέρι, ενώ μένει να φανεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο αγωνιστικός χώρος.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει:

«Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (χιονόπτωση) έγινε κανονικά η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, στην οποία δεν συμμετείχε ο Ανδρέας Σταματής, λόγω ίωσης.

Για αύριο, Σάββατο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, υπήρξε τροποποίηση του προγράμματος, που περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο» για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ